27.9.2013

Turvapaikka

Niin se vaan on, että tällekin syksylle pakkanen tai paremminkin halla, pääsi puraisemaan viimeisiä kesäkukkia.
Tämän ihanuuden sentään ennätin nostaa sisälle turvaan! Saa nähdä kauanko se sisällä kukkii..?
First cold night, temperature was minus three. I took this lovely Fuchsia inside and it survived.


Sain jonkin ihmeen tarmonpuuskan ja siivoilin työhuoneeni hyllyjä. Nappasin samalla kuvan kuvasta eli meikätyttö yksivuotiaana. Rusetti on laitettu äitini sanojen mukaan teipillä päähän, kun tukkaa oli niin vähän :) 
This is me, many years ago!15 kommenttia:

 1. Mulla myös kukkiva verenpisara nyt turvassa sisällä, aion yrittää sen talvettamista kellarissa, saapa nähdä kuinka käypi.

  VastaaPoista
 2. Kuvassa oleva verenpisara on talvetettu sisällä viime talven. Pidin valoisassa ja annoin vettä silloin tällöin, ettei kuivu. Leikkasin syksyllä aika tapeille varret, siitä se sitten lähti keväällä kasvamaan. Kokeilepa sinäkin, toki se kellari vois toimia myös. Aion yrittää viedä tuon taas ensi kesään sisällä.....

  VastaaPoista
 3. Kaunis on verenpisara viellä on noin paljon kukkia siinä. Meillä ei ole viellä ollt pakkaisyötä on viellä kukat säilyneet,minulla on viellä niin kauniita ja paljon daalioita kukassa saa nähdä miten ne säilyy kun ei viellä tulisi pakkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on vielä säästytty pakkasilta, täällä ei. No toisaalta, kyllä kesä on ohi, huomenna alkaa lokakuu! Jaksaa sitte taas kevätpuolella alkaa kylvöhommiin, kun pitää vähän taukoa.

   Poista
 4. Ompa kaunis verenpisara, toivottavasti kukkii vielä pitkään. Koita saada menemään talven yli.
  Ihana tuo lapsuuskuvasi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis verenpisara ihana lapsuuskuva:)

  VastaaPoista
 6. Mainio yksivuotiskuva :) Meillä ei ole vielä ollut yhtään pakkasta ja kesäkukat sinnittelevät. Sattuipa vielä niin että selkäpoloiseni teki tenän viikko sitten joten saavat nyt olla vielä ruukuissaan, kärhöjä pitäisi saada kellariin ja pelakuut autotalliin, mutta kaikki aikanaan..ei auta nyt hötkyillä noiden kanssa, pääasia että pystyy töissä käymään normaalisti. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi anski! Kyllä selkää täytyy nyt säästää ja parannella. Jos jää kukat pihaan talveksi, ei sekään maata kaada. Keväällä on vaan vähän tympeä kaivella kuolleita varsia jään ja lumen alta ja uutta kasvustoa pukkaa kovaa tulemaan.

   Poista
 7. Hellyttävä lapsuuskuva. Miten tapaat talvettaa verenpisarasi. Minä en onnistu koskaan talvetuksessa.

  VastaaPoista
 8. Kaunis verenpisara. Kannattaa talvettaa ehdottomasti. Äidilläni on tupakka ja kesäbegonia, mitkä ovat talvehtineet jo monta vuotta sisätiloissa kesän jälkeen.

  VastaaPoista
 9. Täällä kukkisivat vielä kesäkukat, mutta annoin enemmille jo kyytiä. Valmistaudun syksyyn täydellä tohinalla. Ihana kuva 1-vuotiaasta!

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...