4.6.2014

Aitaa tulossa....

Keskeneräistähän ei saisi koskaan näyttää, mutta menköön nyt! Meidän pihalle on tulossa koiria ja lapsia kestävä aita :) Etupuolelle pihaa ja tuloväylälle tulee valkoinen puuaita, muutoin tonttia tulee kiertämään vihreä verkkoaita.
Olin ensin huolissani, millaiselta se tulee näyttämään, olemmeko ihan bunkkerissa, mutta hyvinhän tämä toimii. Läpi näkyy sopivasti, mutta mielestäni aita vaan parantaa noita penkkejä ja istutuksia. Se antaa niille hyvän taustan.

Aita on vielä ihan vaiheessa ja maalatakaan emme ehtineet, kun on niin kiire saada valmiiksi. Koiria ei tohdi päästää irralleen, kun tästä menee niin kova traktoriliikenne ja yks kaks voi pentu rynnätä vaikka tielle. Tärkeintä on saada aita käyttövalmiiksi, viimeistellä voi myöhemmin.

Lääkekuuri on vienyt voimat kokonaan, ei tahdo jaksaa tehdä kuin pakolliset kuviot. Lisäksi lääkkeet on saaneet vatsan niin huonoon kuntoon, että joutuu olla vain tiiviisti kotona, ei ole vara lähteä minnekään! En tykkää yhtään :(

8 kommenttia:

 1. Nätti aita tulee! Kuten sanoit, antaa kivan taustan kasveille. Toivottavasti ikävä olotila menisi ohi, ja pääsisit nauttimaan kesästä. Kyllä sitä tuppaa iän mukana tulemaan kaikenlaista kremppaa, sitä on vaan mentävä sen mukaan.

  VastaaPoista
 2. Valkoinen puuaita on kaunis! Meilläkin on. Turvallisuuteen kannattaa panostaa. Ensitöiksemme aitasimme tonttimme, kun muutimme nykyiseen taloomme.

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Valkoinen aita on kaunis!

  Toivottavasti olosi paranee pian!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan tuo aita tuo kasvit hienosti esille ja on kaunis tausta niille :)

  Plääh,ikävää tuollainen lääkkeen sivuvaikutus!

  VastaaPoista
 5. Upea aita se antaa mukavasti suojaa kasveille.
  Voi kurjuus tuota siun oloa, mutta kuten kerran sanoit miulle:)) periksi ei anneta.

  VastaaPoista
 6. Joo ei anneta periksi! Jos tässä vielä vajaan viikon jaksaa kotosalla kökkiä, niin pääsis sitte maailmalle. Ja missäs ihimisen on parempi olla ku omassa kotonaan ja puutarhassa? :D

  VastaaPoista
 7. Aita on todella onnistunut ja sopii pihanne ilmeeseen tosi kivasti.
  Pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 8. Aita on todella kaunis, siellä näyttää niin kauniilta piha
  Hyvää Helluntaita :)

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...