24.8.2024

Mies ideoijana ja toteuttajana

Kannattaa näköjään antaa miehen toteuttaa ideoitaan. Koko komeus maksoi tasan nolla euroa, koska kaikki tarvittava materiaali löytyi omasta takaa.

Aivan etuoven edessä on jo pitemmän aikaa ollut alue, jota ei vaan ole saatu laitettua kuntoon. Melkein joka viikko mietin mitä tuohon laittaisi. 

Nurmikko ei käy, liian ahdas kohta leikata ja pitää siistinä!

Kivet, muuten kyllä, mutta niiden välit kasvaa kohta rikkaa ja roskaa, nähty on! Jossain vaiheessa laitoimme valkoista pikkukiveä siihen ja kate alle. Virhe! Ruoho kasvoi alta läpi.

Laattoja, mutta väli on ärsyttävästi väärän kokoinen sellaisen normi edullisen laatan kokoon nähden!

Kukkapenkkikään tuohon kohtaan ei ole millään lailla järkevä ratkaisu!

"Mitä ihmettä keksitään, sano sinäkin nyt mitä tuohon laitetaan, minulta lähtee kohta järki! En katso enää yhtään kesää tuota ryteikköä!"

Ja mieshän ideoi ja toteutti näppärästi lyhyessä ajassa. Kuvat ja toteutus kesäkuun puolessa välissä.




Työnjohtaja varsin pollean näköisenä tarkistamassa tulosta 😁





Ennen kuvaa ei valitettavasti ollut, mutta tämä jälkeen kelpaa minulle vallan mainiosti. Ai että, kyllä se mieskin osaa näköjään.

Kivituhka on kyllä petollisen hyvännäköistä, mutta siihenkin tulee roskaa ja ilmasta leviää siemeniä. Muutaman kerran ollaan nykitty rikkoja pois, mutta pääosin olen tyytyväinen. Sata kertaa parempi kuin entinen.



16 kommenttia:

  1. Tuli kyllä kiva, kyllä ne miehetkin joskus jotain osaa...😉

    VastaaPoista
  2. Sievän näköistä! Tietenkin miehet osaavat yhtä hyvin kuin naisetkin. Mutta ei kannata heitä päästää kuitenkaan parhaille paikoille ronkkimaan 🤣.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tällainen mekaaninen tekeminen käy hyvin laatuun, totta on etten päästä kasvien kimppuun muuta kuin valvonnan alla :D

      Poista
  3. Todella kaunista! Viimeisessä kuvassa näkyvän tuolin paikka on todella hyvä, siinä on varmaan ihana istuskella rentoutumassa, ihailemassa ja suunnittelemassa. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin lopputuloksesta. Totta puhuen istuksin aika useasti nykyisin ja vain katselen ja ehkä vähän haaveilen...

      Poista
  4. Hienosti onnistunut muutos! Aplodit siis miehellesi - ja sinulle siitä, että annoit hänen toteuttaa tuon. Kaikki naiset kun eivät anna kotonaan miesten tehdä oikein mitään näkyvää paitsi tietenkin sitä, mitä nainen itse on suunnitellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välitän aplodit :) Mies on meillä tehnyt paljon juurikin kivistä erilaisia juttuja ja tykkää semmoisesta.

      Poista
  5. Tämä oli hieno postaus. Ehdottomasti kannattaa ottaa miesten työprojektit ilolla vastaan! Tuollaiset kuvaamasi paikat ovat hankalia hoidettavia ja todella joutuu miettimään niihin sopivia ratkaisuja. Lopputuloksesta tuli oikein kiva, vaikka ihan varmasti kivituhkasta joutuu kiskaisemaan vihreää kasvustoa aika ajoin pois. Niin meilläkin. On kiva, että saa apua mieheltä erilaisiin puutarhaprojekteihin, se yhdistää ja tuntuu monin tavoin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo oli suorastaan ärsyttävä paikka, joka jäi siihen muista projekteista kuin ylijäämänä. Yksi vaihtoehto oli laittaa siihen penkki, sekään ei olisi ollut huono vaihtoehto. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja saa enemmän aikaan ja mieskin osaa arvostaa toisella lailla puutarhaa, kun on itsekin tehnyt sinne kaikenlaista. Rikkoja tulee joka paikkaan, sille ei voi mitään!

      Poista
  6. Hyvä tuli. Kyllä miehetkin osaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaahan ne, jotkut vain osaavat näppärästi kiertää hommat ;) Kiitos :)

      Poista
  7. Hyvähän siitä tuli, kannatti antaa ohjat miehelle . Kyllä ne miehetkin osaavat, kun antaa vain mahdollisuuden :)

    VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!