12.11.2018

Joulukortteilua

Tykkään yleensä tehdä asiat hyvissä ajoin, etteivät ne jää viime tippaan. Nyt on ollut hyvää aikaa rustata joulukortit valmiiksi.

Ensin kaivoin kaikki nauha- ja tilpehöörivarastot esille. Mukavaa penkomista; ai minulla oli tämmöstäkin narua :)
 

Katsoin jo syksyllä sopivaa materiaalia korttiaskarteluun: alekopasta löytyi 3 €:lla pitkä, minulle epäkäytännöllinen puoliesiliina. Heti välähti, että tuosta teen joulukortteihin kangassydämet. Ruutukuvio jotenkin puhuttelee 😊
Normi puikkoliima kävi muuten hyvin näiden kiinnittämiseen.
Sitten hahmottelemaan....
 💚 Näistä tuli mieleisimmät tälle joululle 💛
 Näissä vielä etsin sitä oikeaa mallia, mutta käyttöön menee nämäkin. Sinisen ystäville muutama kortti, itse en pidä sinisestä oikeastaan ollenkaan.
Suunnitelmana oli tehdä tästä ruskeasta pakettinarusta pienet rusetit sydämien päälle, mutta naru oli liian jäykkää ja paksua solmittavaksi, siksi päädyin noihin huopasydämiin.

Tämmöset kortit tällä kertaa. 

Teetkö sinä itse joulukortit ja joko olet aloittanut?

19 kommenttia:

 1. Kivat kortit. Joskus teen itse ja joskus ostan valmiina, nyt suunnittelin tehdä itse mutta voi olla ettei aika riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Näinhän se menee, ehtimisen ja jaksamisen mukaan.

   Poista
 2. Sulla on jo hyvissä ajoin kaikki valmiina! Mulla vasta ajatuksen asteella. Aina suunnittelen aloittavani korttiaskartelut syksyllä, ettei tulisi kiire, mutta lopulta väännän itku kurkussa edellisenä iltana muutaman kortin, että saa edes sanoa jotain itse tehneenssä!! Eli en ole aloittanut, mutta vielähän tässä ehtii... =D

  VastaaPoista
 3. Ai, sullon jo valamista! Hyvä!
  Teen kortit itte, mutta yleensä iha viimmetipas. Nykkää ei oo viälä minkäällaasta ireanpoikastakaa, minkälaasia tänä vuanna tekisin.

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Itse tehty kortti on aina mukava saada. Ennen tein minäkin kortteja itse, mutta pienten lasten kanssa se on jäänyt. Ehkä sitten kun lapset ovat isompia, askarrellaan kortit yhdessä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Oi, onpas siellä jo niin jouluista! Teen aina osan korteista ite ja mietinnässä on tämän vuoden malli. Jos sais kissat istumaan vierekkäin, niille voisi piirtää tonttulakit... Ostan lisäksi kortteja joulumarkkinoilta, Minna Immosia, Martta Wendelinin tai nyt monena vuonna olen ostanut Maarit Ailion kauniita satukortteja.Viimeksi nyt Seinäjoen käsityömessuilta.

  VastaaPoista
 6. Hienot kortit tuli! Saa nähä teenkö tänä vuonna ollenkaan, jätänkö laittamatta vai ostako sittenkin. Ei sitä tiedä milloin se innostus iskee :)

  VastaaPoista
 7. Niin ihania kortteja♥ Itsetehtyjä kortteja on kiva saada, siinä kun tulee se lämmin ajatus mukana että toinen on nähnyt vaivaa ja ajatellut juuri kortin saajaa:) Tässä alkaa pikkuhiljaa joulufiilikset heräilemään! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 8. Kivat kortit, tällaisia on mukava saada. Ajatus olisi tehdä kortteja, saa nähdä jääkö ajatuksen asteelle...

  VastaaPoista
 9. Onpa somia kortteja! Joskus olen tehnyt itse, mutta tänä vuonna en oikein jaksa sairauteni takia. Ostokorteilla siis mennään tänä vuonna. Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Tulipa kivoja kortteja. Sydänaihe kortissa toimii aina.
  Mukavaa kortteilua ja marraskuun jatkoa.

  VastaaPoista
 11. Kivat kortit ja nyt jo valmiina, hienoa! Minä olen vuosia tehnyt joulukortit itse, mutta tänä vuonna ei vielä ole yhtään ideaa näkyvissä. Pitänee ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 12. Meillä mennään edelleen valokuvakorteilla ja ne on jo tilattu:)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania niistä tuli! Komppaan Kruunu Vuokkoa: sydänaihe toimii aina. Tuollainen punaruutuinen kangas on minunkin suosikkini, siitä tulee mieleen keittiön lämpö ja hyvä ruoka ja muita mukavia asioita. :)

  VastaaPoista
 14. Tulipas niistä suloiset! Silloin tällöin olen kortit itse väkertänyt, saa nähdä teenkö tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 15. Söpöjä kortteja teit. Jep, kortteja on tullut urakoitua myyjäisiin.

  VastaaPoista
 16. Ai minäkö kortit itse? En ole koskaan tehnyt mutta ihaillut olen monien teidän blogiystävien tekeleitä . Ihania ovat. Minä nääs olen ollut jossain muualla silloin kun näitä taitoja jaettiin. Kiitos sinulle ja onnellisia ovat ketkä tällaisen itsetehdyn kortin saa .

  VastaaPoista
 17. Kauniita kortteja oot tehnyt.
  Teen itse kortit, mulla on ollut jo lokakuussa kaikki kortit tehtynä.

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!