23.2.2014

Vanhat kuvat

Otin haasteen vastaan Emilieltä ja laitan tänne muutaman kuvan itsestäni lapsuusajoilta. Kuvan laadusta ei voine edes puhua, mutta ehkä saa jotain tolkkua.
Äidin sylissä, ikää 6 kk ja olin ensimmäistä kertaa mummulassa kylässä.

1-vuotiaana, rusetti on laitettu teipillä olemattomiin hiuksiini :D Kuva on otettu oikein kuvaamossa.

Tämän jälkeen meni ainakin neljä vuotta ennenkuin olin seuraavan kerran kuvissa, koska meidän vanhaan laatikkokameraan ei enää saanut filmiä. Muistan miten "joku" kävi kuvaamassa meillä kotona, ennen kuin hankimme uuden kameran. Taisi itse asiassa olla niin, että ostin sen itse, kun menin kirkolle yhteiskouluun kansakoulkun neljännen luokan jälkeen :D Muistan kun tahdoin rahaa kameraa varten, se oli niitä edullisia kameroita ja kuvat kokoa 10x10.

Tässä olen tulossa koulusta, mutta olenko eka- vai tokaluokalla? Sukkahousut makkaralla ja polvisukat vielä niiden päällä;) Muistan hyvin kun tämä kuva otettiin.

Tässä olen sisarusteni kanssa kotitalomme pihalla. Uusipuoli eli nykyinen kotitalo rakennettiin muutama vuosi tuon kuvan ottamisen jälkeen (ehkä -74). 
Äidillä oli samettiruusuja aina kasvamassa keväisin navetassa ja aika komeita ovat olleetkin :)
Ikää minulla taitaa olla 11 v. ja meillä kaikilla on ilmeisesti äidin ompelemat vaatteet päällä.

Tämä haaste pitäisi ilmeisesti jakaa eteenpäin. Mitäpä jos joku sellanen ottaisi, jota kukaan ei ole hoksannut vielä haastaa. Sopiiko?

9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Olet varman äidiltäsi perinyt tuon puutarhan rakkauden:))

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ole löytänyt! Meilläkin ol samatapainen keinu pihassa. Kyllä sitä ennenkin kasvateltiin jotain kukkia, vaikka ei valikoimaa niin paljon ollutkaan. Sieltä se jostain periytyy kukkaharrastus :)

  VastaaPoista
 3. Ehkäpä on sieltä lähtöisin, kuka tietää. Sen muistan että olen aina ollu tosi kiinnostunut kukista ja tykännyt niistä.
  Tyttösenä piti saada kulleroita eräältä joenrantapellolta, vaikka vieraat lehmät pelottikin, ne kullerot kun kasvoivat yhdessä lehmäaitauksessa. Mutta niin vaan ne hain, koska tykkäsin niin kovin. Samoin muista ihailleeni kurjenpolvia ym. ihania luonnonkukkia.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia on kaikki.
  Hyvää alkavaviikkoa:)

  VastaaPoista
 5. ihanat lapsuuskuvat,niitä on mukava katsella ja muistella:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos kaikille! Viikko lähti mukavasti käyntiin kampaajalla ja muutenkin on lomaa koko viikko. Jospas kävis katsoon vanhempia joku päivä:)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia mustavalkoisia kuvia!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia lapsuudestasi♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommentoineille!

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...