25.9.2016

Kaunista syksyä!

Syksy etenee vääjäämättä ja kesä on lopullisesti ohi. Eihän me sille mitään voida, mutta ihaillaan sen sijaan näitä syksyn upeita värejä!
Minä en ole koskaan ollut syysihminen, mutta täytyy myöntää, että silmä lepää näissä väreissä :) Ihminen voi näköjään muuttua.
Nyt on pakko olla itseensä tyytyväinen. Olen nimittäin väsännyt tänään ihka ensimmäisen kranssini. Eihän siitä kovin hääppöinen tullut, mutta kelpaa minulle. Pihalta löytyi yllin kyllin materiaalia. Enempi olis saanut olla tavaraa sivuilla, mutta ilta alkoi painaa päälle ja sormia palella ulkona.

Samaten laitoin tänään pikkusen syysistutuksia, nämä on koivun kannon päässä ja portaiden viereen tuli callunaa molemmin puolin purkkeihin. En raaski syksyisin haaskata rahaa istutuksiin, ostan mieluummin sitten keväällä jonkun pensaan silläkin rahalla.

 Upeat värit tässä kolmen sävyn callunassa.

Kannatta vierailla puutarhasta innostuneen ystävän luona. Sain tällaisen ihanan "ylijäämä" betonityön häneltä. Miten mielelläni otinkaan tämän vastaan...

Pikkusen kesän loppumisen tuskaa lieventää nämä kesäkukat, jotka kukkivat vielä täysillä. Leijonankidat kukoistavat komeina, samoin keijunmekot, maurinmalvat ja monet muut.Minä päätin järjestää sellaset pikkuset YLLÄTYSarpajaiset viime postauksen kommentoijien kesken ja lahjoittaa kolmelle voittajalle Maurinmalvan siemeniä. Ja onnelliset (mistäs minä sen tiedän) voittajat ovat :
KruunuVuokko
Gitta (voittajan nimi vaihdettu tekemäni virheen takia) 
Nina
Laittakaapa yhteystietonne tuonne sähköpostiini, niin saatte pikku palkintonne. Kiitos kaikille kommentoijille ja ihanaa viikon alkua!!

19 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Kauniit ruskakuvat. Mahakatarrini todettiin viisi vuotta sitten. Johtuu pernisiöösi anemiastani. Autoimmuunitauti kuten selkärankareumanikin. Nyt tuo katarri oli pahentunut ja tutkitaan, löytyykö jotain tosi pahaa..

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyisiä kuvia ja kivat syysistutukset.
  Kiitos paljon yllätysarpajaisvoitostani ja onnittelut myös Pirjolle ja Ninalle.

  VastaaPoista
 3. Puutarhassasi on tosiaankin upeita syysvärejä. Niissä silmä lepää.
  Ostin eilen kaksivärisiä callunoita ja totesin, että niihinkin saisi rahaa menemään ylettömästi. Jos siis niin paljon laittaisi syysistutuksia, kuon mitä mieli tekee.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ruskan värejä. Kolmen sävyn kanervaa olen myös ihastellut puutarhamyymälöissä, mutta päätynyt lopulta kuitenkin "tavallisiin" kanerviin :)

  VastaaPoista
 5. Todella upeat syysvärit puutarhassasi. Ja hienon kranssin olit osannut tehdä.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on mahtavia syysvärejä. Ihanat gallunat ja kivet.

  VastaaPoista
 7. Todella kauniita syysvärejä, ja sinun kukkakuvasi ovat aina niin upeita!

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille. Kauniita asetelmia ja kranssin olet tehnyt.Mukavaa syksyn jatkoa;)

  VastaaPoista
 9. Sulla vielä paljon kukkia kukkii,
  Ihana tuo astia minkä sait lahjaksi.
  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut voittajille - siemenvoitto on jo ensi kesän ilo! Kyllä noiden kuvien perusteella olet myös syysihminen - muuten et olisi saanut esiin noin upeita ja värikkäitä syysnäkymiä ja asetelmia. Kranssi näyttää houkuttelevalta, ihan tekee mieli lähteä kokeilemaan. Antoisaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Hieno kranssi tuli!

  VastaaPoista
 12. Tämä syksy on ollut niin upea ilmojen kuin ruskankin suhteen. Ihana kranssi, oman pihan antimistakin saa upeita asetelmia.

  VastaaPoista
 13. Onpa upea ruska puutarhassanne! Ihanat kuvat.
  Hups, olinko minä yksi onnekkaista?!

  VastaaPoista
 14. Ihania syysvärejä puutarhassasi. KYllä syksykin voi olla kaunis.

  VastaaPoista
 15. Kaunista vielä löytyy, toivottavasti hallat pysyvät vielä pitkään poissa! Minullakin keijunmekot vielä niin kivasti kukassa, vaikka vasta heinäkuussa sainkin ne paikoilleen terasille :)

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!