24.11.2022

Kuukausi aattoon + jouluinen blogi

Tänään on tasan kuukausi jouluaattoon ja teki mieli päivittää blogin ulkoasua jouluisemmaksi. 

Siitä onkin aikaa kun viimeksi olen tehnyt muutoksia ja sen huomasi. En löytänyt enää kaikkia säätömahdollisuuksia esim. blogikuvauksen tekstin kokoa en saanut säädettyä ym. 

Myös kaikki sivussa olevat pikkukuvat on uusittu pitkästä aikaa. Kuka keksi laittaa noin monta... 

Sinnitellään marraskuu loppuun!24 kommenttia:

 1. Kiva uusi jouluinen ilme. Minäkin yritin joku aika sitten uusia jotain asiaa bloggerin säädöissä, mutta en löytänyt kaikkia vanhoja kohtia. Tekstin koon muutoksen löysin, mutta sekin oli jonkun mutkan takana, enkä nyt osaa neuvoa sinua ulkomuistista.
  Kivoja nuo reunassa olevat kuvat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi :) Saisi vähän useammin tehdä muokkauksia, niin ei olisi niin hankalaa..

   Poista
 2. Minulla nuo pikkukuvat vaihtuvat itsestään mutta säädökset on mies tehnyt minä olen huono tässä asiassa . Kiva jouluinen ilme minunkin silmään .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtuvat kuvat ovat ihan näppärä juttu. Kiva jos tykkäät :)

   Poista
 3. Nyt onkin sopiva hetki siirtyä jouluisiin tunnelmiin. Tulee niin harvoin tehtyä muutoksia blogin olemukseen, ettei niitä sitten äkkipäätä millään muista. Olen tunnetusti lyhytpinnainen, enkä jaksa kovin kauaa istua yhden asian parissa. Onneksi joskus iskee luova hetki ja silloin säätäminen onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tosiaan olla sopiva fiilis ja vähän aikaakin. Yllättävän kauan menee hitaalla yhteydellä jo kuvien vaihtoon. Kysyy vähän pinnaa eikä sitä aina löydy täältäkään.

   Poista
 4. Kivalta näyttää. 😊😊

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11/25/2022

  Hei, oikein kivan näköistä. Pitäisiköhän itekkin muuttaa ilmettä :) Ensin katoin että tuo kuva on Kakusta, joulukakusta...Hahhaah...Ihanat kynttilät! terveisin Hurahtanut Emilie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie:) Löysin tuon vanhan kuvan kynttilöistä. Ovat kyllä syötävän somat ja en ole vielä raaskinut niitä polttaa, liekö ovat tarkoitettukaan poltettaviksi.

   Poista
 6. Hei, todella kaunis jouluinen look blogissasi nyt ja ihania talvisia kuvia sivupalkissasi! <3
  Minun blogissani ei ole oikeaa blogikuvausta, mutta luulen, että tekstin koon säätäminen löytyy näin: ulkoasu -> teeman suunnittelutyökalu -> lisäasetukset -> blogin kuvauksen fontti.
  Pian voikin jo toivottaa ihanaa adventtiaikaa! 🕯

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara :) Juuri tuolla mainitsemassasi paikassa klikkailin edestakaisin, mutta en löytänyt blogin kuvauksen kohdalla fontin valintaa, pelkän värin sai muutettua. Blogitekstin kokoa saa muutettua. Tai sitten olen vaan tumpelo.. kiitos kuitenkin kun autoit. Kokeilen vielä :)

   Poista
  2. Ei kestä kiittää! Etsiskellessäni tätä löysin yhden säädön, jota itse en ollut löytänyt! :)
   "Blogin kuvauksen väri" on yksi säätö, mutta huomasithan että alempana on "blogin kuvauksen fontti", jossa voi muuttaa tyyppiä ym. (Näin ainakin testiblogissani. Voikohan blogien välillä olle eroja?) Kokoa kai säädetään sillä prosenttiluvulla. Itse kokeilin ja onnistuin muuttamaan kuvausta isommaksi mutta en pienemmäksi. :D
   Kerro miten onnistuu!
   Leppoisaa lauantaita!

   Poista
  3. Jostain syystä minulla ei ole tuota blogin kuvauksen fontin koon muutoskohtaa. Myöskään mitään prosenttikohtaa en löytänyt. Voiko tähän vaikuttaa esim. eri käyttöjärjestelmä? Teen pöytäkoneella aina muutokset, näkee paremmin ;) Ja olisin nimenomaan hivenen pienentänyt kuvauksen fonttia. Kiitos Sara taas ystävällisyydestäsi :) Samoin sinne :)

   Poista
 7. Kiva ilime! Aiheesehen sopiva, eikä hypi silimille ku ei oo tonttuja.
  Plokin ulukoasun päivitykset o jääny mulla ihan retuperälle. Osaaskokaa enää. Tarttis toki jotaki eres teherä, ettei aiva sammalootuusisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Teki mieli "joulutella" jo vähäsen. Tonttuja saattaapi näkyä lähempänä joulua ;)
   Tähän blogin päivitykseen sopii sama sääntö kun mihin tahansa: mitä harvemmin tekee, sen helpommin unohtaa :)

   Poista
 8. Uusi ilme blogissa on kuin uudet verhot kodissa. Virkistää omaa mieltä, ja muidenkin. Joulunlämpöiset kuvat!

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää, tuo joulumieltä. Juuri tuli mieleen pari päivää sitten, että itselläni on edelleen yläbannerissa kevätkurjenmiekkoja ja sama taustakuvakin on ollut alusta saakka. Sivupalkkiin olen tehnyt silloin tällöin pieniä muutoksia mutta isompia linjoja ei ole tullut päivitettyä. Pitäisiköhän minunkin tehdä jotain asialle? Mukavaa ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna 😊 Pikkuhiljaa lähestyvä joulu alkaa näkyä monin paikoin. Sellasta se tahtoo olla bloginkin kanss, ei tule tehtyä isompia muutoksia.

   Poista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!