7.10.2022

🍁 Värikäs syksy, Colourful autum 🍂

 🍁 Nyt taitaa maailman kirjat kääntyä päälaelleen, kun minäkin olen ollut näin innostunut syksystä! Yleensä inhoan koko vuodenaikaa eikä pihalla huvittaisi tehdä enää mitään. 

Nyt on saatu oikeastaan kaikki syystyöt pihalla tehtyä, mies vielä leikkaa nurmikon ja siinäpä se taitaa olla.

Olen napsinut kuvia pihapiiristä ja nauttinut :)

Vaahtera aloitti ruskan aika myöhään
Sumuisen aamupäivän tuotoksia
Syysistutukset etukuistilla


Ostin muutaman callunan ja käytin vuorenkilven lehtiä lisäksi istutuksissa.Mukavaa lokakuun jatkoa puutarhaystävät :)


12 kommenttia:

 1. Eipä ihme että olet nauttinut, kyllä on ihania syysvärejä pihallasi! Sumu ja ruskan värit on yksi ihan parhaita yhdistelmiä. Ja tuo puinen karhu on yksi söpöimpiä näkemistäni. 😀
  Kun näin valkoiset kanervasi, mietin ensin että voi miksi ostin niitä tavallisia vaaleanpunaisia... mutta koetin lohduttautua sillä, että valkoiseen taloon sopivat paremmin värikkäät, kun taas valkoiset näyttävät upeilta punaista seinää vasten.
  Keijunmekkokin kukkii vielä noin kauniisti.
  Tänään oli täällä aivan täydellinen syysiltapäivä, aurinkoinen ja tuulinen. Huomenna on luvassa sadetta ja sekin on tunnelmallista. Ihanaa viikonloppua! 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä on ollut kaunis ruska. Onneksi kuvasin, sillä pian sen jälkeen tuli sateet ja tuulet ja puolet lehdistä tuli alas.
   Itseasiassa kanervat ovat hennon vaaleanpunaisia😊 mutta kuvissa näyttää valkoisilta.
   Kiitos kommentistasi Sara ja kaunista viikon jatkoa. 🍁🌾

   Poista
 2. Tänä syksynä ruska on ollut kyllä ihan huikean kaunis täällä etelässäkin.
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kaunista ruskaa ja tunnelmaa. Ei ihme, että olet nauttinut - varsinkin, kun syystyöt ovat jo taputeltuina. Nyt voit levollisesti hengähtää ja ottaa levon kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommetista. Kauneus on nyt jo kaikonnut sateiden ja tuulien myötä.

   Poista
 4. Ymmärrän sinua hyvin. Syksy ei ole koskaan ollut minunkaan vuodenaikani, mutta näiden viikkojen ruska ja upeat auringonlaskut ovat hurmanneet oikein kunnolla.
  Kiva kuulla, että syystyöt on teillä jo tehtynä. Aika pitkällä meilläkin ollaan, mutta muutamia kesäkukkia on vielä esillä. On niin lämmintä, ettei niitä raaski kantaa kompostiin.
  Värikästä syysviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen luullut että olen ainoa joka ei niin perusta syksystä-yleensä. Kaikki vaan hehkuttaa sen ihanuutta. Ehkäpä kurjat sateiset ja tuuliset ilmat ovat vieneet sen viehätyksen mennessään. Kiitos Between kun aina jaksat käydä kommentoimassa :)

   Poista
 5. Niin kaunis on tuo sumun ja ruskan yhdistelmä! Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Puutarhassasi on komeita ruskan sävyjä! En kuulu itsekään syksyfaneihin, mutta silloin kun ruska leiskuu komeimmillaan ja on poutasää, niin voin sanoa hetkittäin jopa nauttivani värikylläisyydestä. Meillä on syystyöt vielä pahasti kesken, mutta varmaan tässä vielä ehtii kun ei ole pakkasiakaan luvattu pitkään aikaan. Vielä kun saisi sateen ja tuulen sijaan aurinkoa, niin kyllä kelpaisi. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna oli ja sää suosi sen verran että saatiin hommat tehtyä ja muutama kuvakin napattua. Kiitos Minna sinullekin kommentistasi, aina ilahduttaa kun käytte ja jätätte jonkun viestin.

   Poista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!