30.5.2013

Tulppaaneja

Monen vuoden tauon jälkeen meidän pihalla kukkii tulppaaneja.
Uudet istutuspaikat houkuttelivat kokeilemaan, meillä kun tulppaanit eivät ole menestyneet jostain syystä.


Siksi nautinkin näistä kovasti. Enempikin olisi saanut sipuleita laittaa, mutta kun ei arvannut, että oikeasti kukkisivat.

Näiden pitäisi olla Angelique, mutta miten nämä on tämän värisiä?

Tämä on jännä kuva, kun lentävä pörriäinen sattui samaan kuvaan.Queen of Night miellytti värillään
Siitepölyä on kertynyt kukkiin, jota ei paljaalla silmällä näe.Kolmanneksi valitsin kerrotun Mount Tacoman, mutta ei tämä kovin kerrotulta näytä! Kuvanlaatu on valitettavasti surkea.

9 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita tulppaanisi näitä on aina kiva katsella:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kaikki tulppaanit. meillä syö myyrät tulppaanit, keksin istuttaa niitä narsissien joukkoon ja nyt kukkii muutama.

  VastaaPoista
 3. Olen niin kateellinen kaikille joilla tulppaanit ja muut sipulikukat kukoistavat. Olen satoja erilaisia sipuleita maahan upottanut parina viime syksynä ja vain kolme tulppaania on kukkinut tänä keväänä :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihmekään Katja, jos tympii. Itse olen pitänyt todella pitkän tauon ja nyt tosiaan kokeilin uudelle alueelle ja oikeastaan kaikki taisi nousta, mitä laitettiin.
   Kyllä se varmasti tympii, kun ensin tekee ison istutustyön ja sitten ei nousekaan mitään ja ei ne sipulit ilmaisiakaan ole.

   Poista
 4. Kauniita tulppaaneja. Minullakin kukkivat tulppaanit vaihtelevasti. Tänä keväänä tulppaaneja nousi keskeltä pensasta. Ne tulppaanit on istutettu monta vuotta sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Monilla tuntuu olevan erinäköisiä "ongelmia" tulppaanien kanssa.
   Tuo -keskeltä pensasta nouseminen- on ilmeisesti myyrien aikaansaannosta; kuljettavat sipuleita mukanaan, ei kai niitä kukaan pensaan sekaan istuta ;)

   Poista
  2. Niin, en tosiaankaan olisi saanut niitä keskelle pensasta istutettua. Vai myyrät touhuissaan....mitäs ne meidän kisut tekivätkään talvella....taisivat vedellä hirsiä lämpimän takan päällä:)

   Poista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!