16.7.2015

Uusia ruusuja

On sitä ihminen onnellinen pienistä asioista! Ei tarvi kuin katsella auenneita ruusun kukkia. Uusista pensasruusuista aukesi ensimmäisenä R. "Linnanmäki"
Tykkään tosi paljon ja on nätti vaikkakin yksinkertainen. Muistuttaa juhannusruusua, mutta sehän on kerrottu ja tänä vuonna näyttävät kaikki nuput vaan enimmäkseen ruskeilta mömmöiltä, eivätkä aukea. Kiitos sateiden.

Tänään se tapahtui! Olin kauan toivonut saavani Louise Bugnet ruusun ja nyt minulla on se ja tänään aukesi ensimmäiset kukat. Katsokaa nyt tätä sulotarta :)

Sulonenhan se on tämä karvakasakin :) Tässä tomerana kuunnellaan kun auto menee tiellä. Ettei vain tule pihaan...
 Tänään onkin hyvin valkosta meininkiä ;)
Viimeiseksi hyvin outoa väriä minun pihalta, vaalean sinistä! Joku siemenkasvatus ritarinkannus ja on raukka niin ahtaasti istutettu, ettei tahdo saada itseään esiin. Tuokin on kurkotellut itsensä tuolta oikealta ja tehnyt mutkan. Kuka onneton on istuttanut taimet liian tiheään, kysympä vaan?

Sitten arvontaan. Kiitos kaikille mielenkiinnosta ihania akileijoja kohtaan. Arvatkaapa kuka saa akileijan siemeniä ja muutaman yllätyspussin? 
Kosotäti, sinulla kävi nyt tuuri ja voitit arvonnan. Onneksi olkoon. Minulla taitaakin olla sinun osoite valmiina, joten postia tulossa lähiaikoina. Minä heittäysin hyvän ilman kunniaksi höveliksi ja päätin arpoa vielä lohdutuspalkinnon ja sen voitti Anneli A/ Pihakuiskaajan blogista. Onnea sinullekin, siemeniä tulossa myös. Laitatko AnneliA minulle yhteystietosi osoitteseen:  maatuska_@luukku.com

Mukavaa heinäkuun jatkoa kaikille! T: Maatuska


20 kommenttia:

 1. Ruusu on kyllä niin kaunis kyllä sitä kannattaa pitempääkin ihailla
  Onnea arvonnan voittajille :)

  VastaaPoista
 2. Ruususi ovat niin kauniita! Ja mikä koira, ihana. Minulla on suloinen muisto mummolasta kun mamma koira alkoi aina haukkumaan kun olimme noin kymmenen minuutin matkan päässä. Muita autoja ei haukkunut, mikä kuulo :) Ja harvoin kävimme, sitä enemmän me lapset rapsutimme! Nyt harmittaa kun olen unohtanut käydä täällä ihanassa kukkapaljoudessasi, menee tovi kun kahlaan kaikki täällä läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirilla on uskomaton kuulo. Samoin meillä reagoidaan, kun oma auto on lähestymässä parin kilometrin päässä. Koirat on viisaita otuksia ;)

   Poista
 3. Voi että, voitinko mie, ihanaa saan lisää upeita akinleijoja.
  Nuo valkeat ruusut on todella upeat,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin siinä pääsi käymään, tytär toimi onnettarena :) Laittelen postiin ens viikolla, kun sain nyt Annelinkin osoitteen.

   Poista
 4. Niin kauniita ruusuja, mutta Nappi vie voiton. Onnea voittajille. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ruusuja! Minäkin hommasin tuon Louise Bugnet ruusun tänä keväänä ja olen saanut jo nauttia muutamista kukista, aivan upea tapaus!! Koirakin on vallan söötti ja niin terhakanoloinen :) Minulla on myös muuten tapana istuttaa kasvit aivan liian tiheään, no kun pitää haalia kaikkea mahdollista, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Louisehan oli saatava! Kasveja siunaantuu lisää ja kun ei aina ole mahdollisuutta sillä hetkellä uuteen penkkiin tai laajennukseen, kasvi on tuikattava mihin vaan mahtuu. Nytkin on kaksi penkkiä suunnitteilla, toista alotettiin tekemään tai mies siis alotti.

   Poista
 6. On hienot ruusut! Ei tuu mitään kun itellä on niin vähän ruusuja, täällä saa himon hankkia lisää...Upea on tuo ritarinkannus myös, siihen/niihin mulla on jo valmiina himo :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtu sekin vielä, että Nappi-niminen ruusu on myös niin hieno :)

   Poista
  2. Minäkin olen vasta viime vuosina tajunnu että on olemassa pensasruusuja ja vaikka minkälaisia. Ryhmäruusuihin en uskalla hurahtaa, mutta pensasruusut on niin helppoja. Toki on laleja jotka menestyy vaan tuolla etelässä I-II vyöhykkeillä, mutta paljon laleja sopii tänne pohjoisempaakin. Kannattaa sinunkin kokeilla. Minä tutkin netissä ensin ruusuja ja kirjasin ylös mitkä kiinnosti ja sopi tänne. Sitten vaan ostoksille. Mikäs siellä suunnalla on lähin taimimyymälä, joka myy pensasruusuja? Sinne siis ;)

   Poista
 7. Beautiful roses, flowers and pictures,
  dog is so wonderful and photogenic.

  Good weekend.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Marit :) I have bought new roses and some are flowering now. Roses are so nice and smell lovely.

   Poista
 8. On sulla upeita kukkijoita ja aihetta iloon.

  VastaaPoista
 9. Ihania kukkia! Lämmin kiitos siemenlähetyksestä. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!