9.8.2016

Haastetta minulle ja muillekin

Lupasin vastailla tällaisiin kysymyksiin. Kiitos saamastani tunnustustuksesta ja haasteesta.

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.

En oikein muista miten kaikki alkoi, mutta eksyin varmasti blogeihin netin hakujen kautta ja ihastuin. Huomasin nopeasti, että tämähän voisi olla mun juttu. Tykkään valokuvaamisesta ja kukista, tässähän ne yhdistyvät luontevasti. Kirjoittamisestakin tykkään. Aloittaminen jännitti, mietin huomaako kukaan blogiani ja haluaako kukaan lukea, saatikka seurata.


3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.

Uskalla kokeilla. Kun itse aloitin, kukaan ei neuvonut, mutta rohkeasti tutkin mitä mikäkin lisäys tekee. Tallenna ja esikatsele rauhassa ennen julkaisua, jos olet epävarma.
Ole oma itsesi. Kehittele oma tyylisi ja tapasi tehdä blogiasi. Itse tykkään murteella ja hyvällä huumorilla kirjotetuista blogeista sekä tietysti upeista kuvista. 
Vieraile muiden blogeissa ja jätä vaikka pienikin kommentti. Se ilahduttaa aina saajaa ja näin saat mahdollisia vastavierailuja omaan blogiisi. Muiden bloggaajien blogilinkkien kautta olen itse löytänyt tieni moniin ihaniin blogeihin.
Tyyli on tietenkin vapaa, mutta mieti, onko fontti vaikealukuista tai liian pientä. Itse saatan skipata tai lukea sieltä täältä jonkun (hyvänkin?) tekstin, jos sitä on todella paljon ja/tai kovin pienellä kirjoitettuna. Ei valitettavasti ehdi kuin harvoin lukea pitkiä kertomuksia.

Tässä nyt jotain, mitä tuli mieleen. Toivottavasti kukaan ei ottanut pahakseen näistä.


4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi. 

Sain ja otin tämän haasteen ja tunnustuksen vastaan multaajamukuloita blogista. Kiitos siitä kovasti. Jos joku muukin on haastanut minut, mutta mennyt vahingossa minulta ohi, niin anteeksi ja kiitos.

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi.

Aika monella tämä taitaa olla jo kiertänyt, mutta laitanpa muutaman ehdokkaan, jos jolla kulla ei vielä ole ollut.Mantsuriankärhö                                 

12 kommenttia:

 1. hyvät vastaukset ja upeat kukat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maatuska, että torppa tuli huomioiduksi palkintojen ja haasteiden jaossa! Vastaus haasteeseen tulee kyllä, kunhan sadonkorjuu alkaa olla loppusuoralla. Hyvät ohjeet 3. kohdassa jo vähän aikaakin bloggailleelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko. Piti oikein miettiä mitä siihen laittaisi, mikä voisi olla hyvä ohje. Tälläisiä mietin, teillä muilla on taatusti hyviä vinkkejä jaettavaksi. Siispä jään odottamaan teidän vastauksianne :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Johonkin samantapaiseen vastailin viime talvena, mutta katsotaanpas nyt, löytäisinkö vastauksia kysymyksiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Näitähän kiertää täällä hiljalleen blogista toiseen. Kaikkiin ei aina jaksa/muista/halua osallistua. Vapaaehtoistahan tämä on :)

   Poista
 4. Kiva lukea vastauksiasi! Hyvät ja kattavat ohjeet aloitteville bloggareille, tai miksei ihan kaikille :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti haasteesta! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! Meinas mennä aiva ohi. Ei oo keriinny palio koneella olla.

  VastaaPoista
 7. Olipa tätä kiva lukea:) Meinasi livahtaa ohi minultakin. Mutta yritän kyllä ottaa haasteen vastaan.

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!