15.6.2019

Kesäkuu-kukkakuu

Mukavaa lauantai päivän iltaa ihanaiset lukijani. Kesäkuu on menossa jo puolessa välissä ja pihalla kukkii jo monet kasvit, myöskin rikkaruohot ovat vallaneet kukkamaat.

Ruusuista ensimmäisinä ennättivät            
 Tarjanruusu

Linnanmäki

 Taustalla pilkistää toinen vaalea kaunokainen 💜
Kempeleen kaunotar


Varjoisalla etupihan kuistilla kukkii verenpisara
 Itäpäädyn alueella kukinnan aloitti särkynytsydän, on muuten puska tuuhettunut valtavasti.
 Vihdoin siemenkasvatus akileijat kukkivat. Ihana nähdä aina uusia variaatioita, mitä kasvatuksista tulee. Vielä on muitakin, erivärisiä avautumassa....
Paljon on kasveja nuppuvaiheessa, kukintaa siis tiedossa jatkossakin. 

Kaiken maailman öttiäiset ovat valloillaan, kuulostaa olevan sama vaiva aika usealla. Akileijapistiäinen on ainakin päässyt puremaan monia akileijojani, NYYH! 
Ruusuista löytyy ruskeita pulleita toukkia, jotka ovat käpertäneet lehtiä ympärilleen. HYI, en tykkään!


9 kommenttia:

  1. Joku mikä lie kärsäkäs tai vastaava puree minun ruusunuppuja poikki. Onneksi ruusuissa on tänä vuonan valtavasti nuppuja. Ihana akileija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ruusuissa on normaalia enemmän nuppuja, silti en antaisi yhtäkään ötököille.

      Poista
  2. Kaunista kukintaa! Minä myös huomasin mm. ruusuissa suuret määrät kirvoja. Jokin ötökkä on myös tehnyt pieniä reikiä ruusujen lehtiin js osa nupuista oli ihan kuin purtu poikki. Harmittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menetykset harmittaa aina. Toivotaan että meille jää vielä kukkiviakin loppukesäksi.

      Poista
  3. Kauniit ruusut ja muut! Kirvoja on täällä todella paljon ja suuri joukko tuntemattomaksi jääneitä ötököitä. Ehkä joku niistä on syypää kasvimaani tuhoihin. Onneksi myös petopistiäisiä ja leppäkerttuja on sankoin joukoin pitämässä tuhoötököitä kurissa. Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kova kuhina tuntuu käyvän kasveissa, olipa asialla hyvät tai pahat. Tää on ihanaa aikaa, kun melkein päivittäin aukeaa uusia lajeja ihailtavaksi. Kiitos samoin sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Hei herra ja rouva.
    Mikä on projektisi?
    Sinulla on vaikeuksia kehittää tai aloittaa projekti. Sinulla on hyvä aloite, mutta pankki kieltäytyi saamasta lainaa. Vakavat ihmiset, jotka joutuvat lainaamaan rahaa loogisesta syystä, älä viivytä projektisi valmistumista. Ota vastaan nopea ja taattu lainatarjous 72 tunnissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja, niin olet täysin tyytyväinen.

    Sähköposti: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33756924191

    VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!