6.6.2020

Uudistettu ulkoasu

Sadepäivän kunniaksi päätin uudistaa bloginäkymää ja tyyliä. Olen koettanut suosia aika seesteistä värimaailmaa ennenkin, mutta nyt on vielä paljon neutraalimpi.
Olipa vaikea saada mieleistä ja kaiken säätämisessä menikin aikaa enkä silti saanut kaikkea, kuten halusin. Esim banneri saattaisi olla kiva tehdä, en vaan tiedä miten ja missä sen tekisin?Lukijoille kysymyksiä:
Mitä mieltä olette uudistuneesta ulkoasusta?
Löytyykö kaikki tarvittava, onko selkeä ja fontti tarpeeksi isoa ym?
Mitä toivoisitte lisää?

20 kommenttia:

 1. Ulkoasu on selkeä ja valoisa. Fontti sopivan kokoinen ja helppolukuinen. Mitään lisätoiveita ei nyt tule mieleen. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvältä näyttää!! Uskon, että sait aikaa kulumaan, jotenkin nuo hommat eivät ole ihan nopeita tai helppoja tehdä. Minäkin olen pohtinut oman blogini banneria, mutta on vielä tekemättä. Tämä näyttää selkeältä ja valoisalta, kuten Betweenkin totesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi 😊
   Ihmeesti siihen kulu aikaa, kun säätää kaikki värit, fontit, koot ym. tarvittavan, kun en halua ihan sitä valmista mallia.

   Poista
 3. Selkeä ja mukava uudistus!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää.😊

  VastaaPoista
 5. Näyttää hyvälle!

  VastaaPoista
 6. On kiva tausta ja muutenkin selkeä. Tekstiähän saa suurennettua itekki, jos ei näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie :) Totta, mutta aina sitä toivoo, että olis mahdollisimman käyttäjäystävällinen ;)

   Poista
 7. Hei! Uusin postauksesi juhannusruusuista on hyvin kiinnostava. Meillä on ränsistyneitä juhannusruusuaidanteita siellä täällä, koska en raski vain tuhota juurivesoja, vaan perustan niillä uusia penkkejä. :)
  Jätän kommentin tähän, jotta voin ihastella blogisi uutta, raikasta ulkoasua ja kertoa, että minulla ei ole oikeaa banneria, vaan teen omalla koneella mieleisen kuvan suosikkifontillani ja lisään sitten sen header-kohtaan.
  Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara ja kiitos kommentistasi. Meilläkin on tehty uusia pensaita juurivesoista ja jakopaloista, mikä tosin ei ole ihan nopeaa puuhaa. Monta vuotta on mennyt ennen kuin kukkivat. Meillä on kuiva piha joten juurtuminen kestää. Vettäkään ei ole jaksanut antaa tarpeeksi.
   Kiitos vinkistä. Täytyypä vielä tutkailla tarkemmin header-kuvaasi. Joskus kokeilin aloituskuvaa, mutta minusta siitä tuli niin suuri.

   Poista
  2. Lähetä postia, jos voin olla avuksi! :)

   Poista
  3. Kiitos Sara, kuten huomaat, minä osasin ihan itse rustata jotain :)

   Poista
  4. Ja aivan ihana siitä tulikin! Kyllä on upea kukka! <3

   Poista
 8. Blogisi on selkeä ja raikas ihastuttavine kuvineen.

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!