29.6.2015

Sain haasteen

Kiitos Emilielle Hurahtanut blogista antamastasi haasteesta ja mukavista sanoista:) Minäpä kerron vuorostani kolmesta blogista joita seurailen.


Ensimmäisenä Kosotädin  Pagisen mitä pagisen  blogi, jota on todella hauska lukea hänen mainioiden kirjoitustensa takia ja lisämaustetta tuo hieno murteen käyttö. Usein nauran ääneen hänen hauskoille jutuilleen. Hän on kova tekemään käsitöitä ja puutarhakin häneltä löytyy.

Seuraavana blogi, joka on itsellenikin uusi tuttavuus, mutta tykästyin heti eli Teijan Salainen puutarha. Siellä kerrottiin mm. oravanpoikasen pelastuksesta ja puutarhakin näyttää upealta. Lisäksi piha sijaitsee pohjoisemmassa eli siinäkin mielessä kiinnosta, kun oma piha on V-vyöhykkeellä.

Kolmantena vuorossa Konnadonnan kotona ja puutarhassa blogi. Hänellä on upea rehevä puutarha, jonne on mukava kurkata näin kuvien välityksellä. Pääsispä joskus livenä käyskentelemään noille kiemurteleville nurmipoluille kukkaloistoa ihailemaan.
Toivon että esittelemäni bloggaajat ottavat haasteen vastaan ja kertovat kukin vuorostaan kolmesta blogista, joista he tykkäävät ja seuraavat. 

Mukavaa viikkoa kaikille! Tuntuu lämpimät vihdoin saapuneen :D


18 kommenttia:

 1. Tämä on kiva haaste, kun näistä bongaa usein uusia blogeja luettavaksi. Tuo oravanpoikasen pelastus mullakin on jäänyt mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja tutkailen aina muiden blogeissa mitä heillä on seuraan-listalla. Tätä kautta olen löytänyt monta kivaa blogia.

   Poista
 2. Kiva postaus. Muutama tuttu blogi, mutta myös yksi uusi. Käynpä siihen tutustumassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit yhden uuden blogin. Tämä kai tässä on tarkoituksenakin :)

   Poista
 3. Hienoa! Kivat blogit, jotka olisin iteki voinut valita ja tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea valita, paljon hyviä, mukavia, erikoisia ym. perusteita, mutta tällä kertaa nämä.

   Poista
 4. How beautiful !! I love this garden !!
  Greetings

  VastaaPoista
 5. Täälläkin lämpeni. Mukavia blogeja olet valinnut. Salaisessa puutarhassa olen päässyt piipahtamaankin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pikkusen ukkostikin ja saatiin "vaihteeksi" sadetta. Yritän aina löytää uusia blogeja, onneksi jokaiseen makuun löytyy sopivia :)

   Poista
 6. Lovely garden! Shades of green color in early summer is so special, I love it.

  Thanks for your comment on my latest post about moss garden in Kyoto. Mosses are the most beautiful during the rainy season, now in Japan. If you’re not familiar with moss, the landscape of the whole ground covered by moss, would look surreal, but all of my photos are real. Moss is indispensable element in the traditional Japanese garden.

  Yoko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Yoko. Now I know what moss is :) Beautiful.

   Poista
 7. Oikein hyvät valinnat, itsekin tykkään noista blogeista:)

  VastaaPoista

Mukava kun kävit täällä:) Jätäthän viestiä käynnistäsi, arvostan sitä!
Nice have your here:) Leave comment, please!